Zdravím,

chtěl bych napsat svůj názor na diskuzi, kterou nám vytvořil jistý uživatel sithův děda Eda (a to jsem myslel, že mé jméno nikdo nepřekoná.) Napadlo mě, že bych rozebral celou hádku, což díky počtu komentářů bude sakra práce. Ale co, jdeme na to!
____________________

KAPITOLA 1.
Sithův děda Eda nastupuje



Jednoho, zatím, krásného dne vytvořil na webu nový uživatel sithův děda Eda vlákno s názvem Zajímavej web. V něm píše, jak je tento web na exkrement a že tu mají pravomoce admini. Že mají jisté cenzury. Edo, budu ti tak říkat... vítej na internetu! Admini mají pravomoce od toho, aby drželi uživatele na uzdě. A ty jim za to nadáváš? Co to do háje s tebou je? Jen si na chvíli, třeba jen na minutu představ jak by to tu vypadalo bez adminů. Všude chaos, oplzlosti a další. Takže jo, admini jsou dobrá věc, která udržuje limit normálnosti.
____________________
KAPITOLA 2.
Eda vzpomíná



Tákže. Edo, musíme si něco vysvětlit. Palce jsou tady z jednoho prostého důvodu. Něco se ti líbí, palec nahoru. Něco ne, palec dolů. Ostatně, jak Azureta napsala níže.
Dále tam narážíš na větu: "Když se ti to nelíbí, vypadni." No... ona je to vlastně pravda. Když se ti někdo třeba na YouTube nelíbí, tak buď odejdeš a nebo jsi retard a pořád jen píšeš do komentářů, že je to a to. Bravo! To je skvělá odpověď na jeho tvorbu. Super -_-
Jinak dál bez komentáře.
____________________
KAPITOLA 3.
Téma Rebels



U tohoto tématu bych se zastavil. Nihilus ti řekl svůj názor o Rebels a ty s ním se stříkáním do gatí... Co to sakra je za odpověď? Sám jsi zmínil, že jsi dospělák. (pokud tvůj profil nelže, tak ti je 24 nebo 25) A tohle je vyjadřování na úrovni nějakýho malýho minecraft-kida. A k tobě to moc nejde. Dál zase problém s palcema. No comment...
____________________
KAPITOLA 4.
Medicínka?



Píšeš tu, že si tu vylejváme srdíčka. Ehm... Cos napsal do fóra? Taky vylejvání! Tak nechápu, že nadáváš uživatelům za to, co jsi udělal první. A pak je tu ten problém, na který si stěžuješ. "Kde je ten web...?" Před Rebels, před SW VII. tu byl jakž takž klid. Nebylo nic na rozebírání. Nic, kde by mohla vzniknout hádka. A pak přišli jmenovaní Rebels a už to začalo. Je přirozené, že se dva názory nemusí spojit v jeden. Každý může mít jiný. Je to lidem dáno od přírody. Coudy s Wedgem tady ti dávají otázku, která by mě taky zajímala. Je ti vážně tolik, jak ukazuje profil?
____________________
KAPITOLA 5.
Konec?



Tyhle dva komentáře jsem si nechal na konec z několika důvodů. Jsou přesné, vysvětlují situaci. A taky mě už sakra nebaví psát dál důvody tvé neschopnosti.
Zkrátka Sev píše o Off topicu. O adminech, prostě skoro všechno to, co bych ještě dodal. Díky Seve za usnadnění práce ;) To samé GeorgeG. Díky ;)

Další komentáře jsem zatím nenašel. Další byly smazány. Aspoň že tak. Byl bych ještě víc naštvanější, než teď.

Každopádně Edo, mohl by ses alespoň někdy zamyslet o tom, co vlastně píšeš? Díky ;)

Pokud najdete nějakou chybu, sorry. Chtěl jsem mu odpovědět ještě aktuálně. Takže u dalšího rageovacího článku... NAZDAR!