Zdravím,

po roce je to opět tady. Nastal námi oblíbený čas. Čas Vánoc. Doba, kdy máme náladu se hodit do klidu, doba, kdy máme někomu bližnímu něco věnovat. A proto jsem pro Vás našel absurdní dárky se SW tématiku. Takže pokud by neměl ideu na dárek pro známého SW fanouška, tak tento blog je pro něj věnován. Každopádně Vám všem srdečně přeju Vše nejlepší do příštího roku, ať se Vám stane a dostanete to, co chcete. :)

Nyní, jdeme k dárkům.

LEGO
Za letošní rok přibilo několik LEGO setů. Každého fanouška SW potěší, když mu dáte jeho oblíbeného hrdinu v LEGOvém provedení. Zde uvedu některé z roku 2014.







Figurky
Další nenáročný dárek jsou figurky. Existují několik firem, které se liší detailností figurek. Zde uvádím pár povedených...










Světelný meč
Věc, kterou chce snad každý fanoušek. V prodeji jsou světelné meče od plastových po naprosto identických rukojetí. (firma Master Replicas) Podle mě naprosto parádní dárek.






Také FX Lightsabers stojí za zmínku. Jedná se o profesionální rukojetě, ke kterým je možno přidělat tyč, kterou lze rozsvítit. Což vyvolá naprostou realističnost.



Oblečení
Opět existují tisíce a tisíce designů triček, mikin a bot se SW tématikou. Ovšem na přidání všech tady místo nemám. Tak přidám jen pár nejzajímavějších a nejznámějších.











Kostýmy
Další sen fanouška je ten, být oblečen stejně jako jeho oblíbená postava. V prodeji jsou totiž kostýmy. Některé jsou velmi povedené, ale za jejich koupi zaplatíte tučný peníz...






Hrnky
Také hrnky jsou často nakupovány. Obyčejný dárek, co také potěší...





A teď pár absurdností...

















Tak. To by bylo asi vše. Takže ještě jednou: "Přeju Vám všem veselé Vánoce a ať Vás i příští rok provází Síla... :)