Takže kde začít... Dneska byl zde na webu zoobrazen článek s fotografií, jak by měla vypadat 2 sezóna nepříliš oblíbeného seriálu. Neodsuzuju tímto autora nebo kohokoliv kdo se k článku nějak vyjadřoval, ale když Disney dělá z posledního dílu hotovou premiéru pomalu větší než je epizoda 7 a pak zveřejní obrázek kde jde jasně vidět, že to Kanan přežije spolu s celou posádkou, tak pak už je hned jasné, že to bude řežba stormtrooperů, Vader, pokud se tam objeví tak bude poražen a Inkvizitor taktéž, nedivil bych se kdyby to I. nebo agent Kallus smrtelně schytali v lávových řekách Mustafaru.
Bude to řežba, Ezra, který opět ,,zázračně,, rozvine své schopnosti se sílou určitě zachrání Kanana a porazí I. Ještě k těmto schopnostem: Luke byl dospělý a měl obrovský počet midichlorianů v krvi(protože byl po Anakinovi) a nedokázal na Dagobaru( možná je to špatně napsané) uzvednout ani trochu větší šutr a Yoda musel jeho schopnosti rozvíjet a na konec si dokázal s bídou přitáhnout meč nic víc. Ezra, kterému je 12-14 let naráz dokáže otevřít holokron, jen tak... a udělat silovou vlnu jako Anakin po několika letech výcviku, ale on to zvládl bez výcviku a za chvilku(týden nebo něco tak). Dále je schopen ovládat zvířata velikosti Rancora, což opět bez výcviku nedokázal nikdo. Také vize budouctnosti zvládá bez problémů, proč rovnou nepřepadnou Coruscant a on nezabije Imperátora, podle toho jak ho tvůrci prezentují by toho byl schopen. Mnozí z nás se ptali na začátku, proč tam nedají vadera místo I, tak za A protože by zdrbali jeho brnění a helmu(viz stormtrooperi, kteri vypadají strašně), za B by správně Ezru nebo Kanana zabil jednou ranou a kdyby ho porazili tak by to fanoušci asi hned na začátku neunesli a za C jeho porážku si nechávají až do tohoto dílu. Uvidíte porazí Tarkina, Vadera, I. Kalusse budou bez zranění a zničí celý komplex na Mustafaru a přitom pobijou přes 100 stormtrooperů, protože Stormtroopeři vystřelí 15x a ani jednou se netrefí, oni vystřelí v běhu, letu, jízdě na spídru nebo něčem takovém 2 střely, často i bez dívání a sejmou každou střelou jednoho.
To, že inteligence stormtrooperů musí být IQ -50, není třeba zmiňovat, protože na to již upozornilo několik lidí přede mnou...
Další krásné příklady výher rebelů: např jejich loď dostane zásah od TIE fighterů...nic, od těch křižníků..... nic, nakonec dokonce od bojového křižníku z clone wars, který útočil na separatistické fregaty a co se asi stane? Nic, jeden ohýnek, jinak žádné poškození a loď vesele letí dál. Dále ten jejich ,,modul,, rychlejší než TIE fightery, více vyzbrojený a nikdy mu nedojde palivo, pokud ho teda nezapomenou doplnit... Proč si teda Impérium nevyrobí celou flotilu těchto modulů, když jsou účinější než jejich lehké fregaty. Boj 3 fregaty 12 TIE proti jedné lodi a modulu, poukazuju, že loď nebyla plně obsazená. Kdo asi vyhrál, že... Jasně, že rebelové a znovu bez ztrát, podívejte se např na star wars wiki na ty bitvy je to Impérium(ztráty: Stormtroopeři, lodě, TIE) X Rebelové (nic) a tak to je u každé bitvy. Millenium Falcon vyšlo z boje se 4 TIE tězce poškozené a to měli rozkazy ho nezničit, tu jejich loď mají zničit za každou cenu, ale padlo přes 60 TIE a nic.
Dále Lothal, řekne mi někdo, co sakra na té planetě není?????????? Mají tam chrám jedi, Imperiální akademii, senátní budovu a kdoví co ještě, nepřekvapilo by mě kdyby tam našli i tajnou základnu na vývoj Death Star nebo Palpatinovo sídlo.
Vysílací vež je zničena Impérium je nuceno posílat své správy přes astrodroidy, ale Hera si klidně volá s Fulcrumem ať je to kdo je to. A bude to Ahsoka,protože Filloni a jeho tým ,,expertů,, jsou líní vytvořit cokoliv nového, grafika je příšerná, clone wars bylo realistické, tohle je hrůůůůza, vzhled postav taky hrůza( viz výše). Příběhy??? Ty co vymyslí jsou ještě horší než to, že kopírují scény ze staré triologie, aby donutili lidi se na to dívat. Filloni nikdy neměl dostat volnou ruku, co se tohodle týče v clone wars jsem ho respektoval, to ale skončilo. Jak tihle lidé dokázali pošpinit impérium to je opravdu neskutečné, z briliantních bojáků a velitelů udělali hlupáky a slabochy. Impérium vítězí, protože má hodně dobře vycvičených vojáků, což v Rebels samozdřejmě neplatí.
Dále střely mají pokaždé jinou váhu, jednou AT-DP propálí zeď a dělá exploze a potom nedokáže prostřelit ani poklop dalšího walkeru. A ty nohy dojdou přesně tak, aby zničili ten další walker a ztráty šly nahoru. Proč v AT-DP by měly být porty pro astrodroidy s přístupem do imperiální sítě? To je snad jasná slabina. Dále Rhydonium, nachází se pouze na té jedné nudné planetě, ale rebelové ho mají zásoby, že by ho mohli prodávat. Choperova tryska, R2D2 vždy lítal kousek a pomalu, protože logicky se do něj nevejde tolik paliva se všemi těmi systémy, ale Chopper ten může lítat vesmírem jak balistická střela a to i když je menší než R2D2. Dále proč dávat informace do rodiana a nechat ho jít,i když má pochybnou minulost. Zbytečné dávání informací nepříteli.
Na to, že postavy jsou hrozné a jejich psychika taky netřeba upozorňovat, protože už to udělalo mnoho lidí přede mnou.
Víte jak to skončí? Ezra najde své rodiče a spolu uštědří Impériu pořádnou ránu.


Tak tohle by bylo asi všechno, omlouvám se za jakékoliv pravopisné chyby. Názory nechte dole v komentářích, rád to s váma proberu :)
Děkuju taky všem co si dali tu práci a dočetli to do konce.