Vítám vás u mého prvního článku. Jistě všichni znáte Minecraft. Hra složená z kostek, kde se může kreativní člověk pořádně vyřádit. Na mobilní telefony s operačním systémem Android existuje spoustu takových her. Já hraji Survival Craft, kde jsem se rozhodl stavět známé lodě a planety z univerza Star Wars. A nyní bych se s vámi chtěl alespoň částečně podělit o svůj první Star Wars výtvor. Doufám, že se vám bude líbit :)

Ano, je to tak. Jako první jsem si vybral loď Sithských válečníků a inkvizitorů z MMORPG hry Star Wars The Old Republic. Pracoval jsem na ní dva týdny, asi hodinku denně. Je složena z více než 30000 kostek. Na délku měří 110 kostek, na šířku 89 kostek a sahá do výšky 31 kostek.



Stavěl jsem to na rovném prostředí z písku, který vám, jak doufám, díky příslušnosti této lodi připomene Korriban :D Ovšem nemyslete si, že je to jenom prázdný model. Interceptor má plně vybavený interiér a spoustu místností. Na obrázky jsem vybral pouze takové hlavní.






Místností je tam samozřejmě mnohem více. Jsou v samotné lodi, ale i v přední a zadní části křídel, přičemž levé křídlo je rozděleno na dvě patra. Ve druhém patře se nachází rovněž kokpit.

Tak a to je asi všechno. Doufám, že se vám můj výtvor líbí a budu rád za každé komentáře a připomínky :) A co si pro vás připravím příště? No, dám si nějakou pauzu, a pak se pustím do známých míst z Tatooinu a kdo ví, možná se objeví i Falcon :)